Nota legal,

Informació relativa al cumplimient del article 10 de la LSSICE

DADES FISCALS

  • Titular: Assessoria Pagès SL
  • NIF: B17826462
  • Direcció: Plaça del Doctor Rovira, n.4 1er pis, 17820 Banyoles
  • Telèfon: (34) 972 57 24 66 / (34) 972 57 51 11
  • Fax: (34) 972 57 50 00

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa aplicable a Espanya.

L’accés a la pàgina Web per part de l’usuari és gratuït i està condicionat a la lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents condicions generals d’ús vigents en el moment d’accés. Utilitzant el nostre portal, els seus continguts i/o serveis, l’usuari accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utlitzar aquest portal i operar mitjançant el mateix.

A través de la nostra pàgina Web posem a disposició de l’usuari informació dels nostres productes i serveis jurídics, així com d’altres serveis relacionats amb la nostra activitat sense que això suposi l’existència de relació professional, mercantil o laboral amb l’usuari.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra pàgina Web, ampliar o reduïr serveis i inclús suprimir-la de la xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot de forma unilateral i sense previ avís.

CONDICIONS D’ACCÉS

L’accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre. Tot i això, determinats serveis, com la sol·licitud d’informació, requereixen facilitar dades personals mitjançant el compliment de formularis. També hi ha certs serveis que són d’accés restringit a determinats usuaris i requereixen haver realitzat un procediment de registre i la identificació mitjançant contrasenya. Aquests serveis queden degudament identificats a la Web.

L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’usuari de la nostra política de privacitat.

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina Web conforme la bona fe, les normes d’ordre públic i les presents condicions generals d’ús. L’accés al nostre lloc Web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari que respondrà, en tot cas, dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

Assessoria Pagès SL es reserva el dret unilateral i sense previ avís de donar de baixa a qualsevol usuari que entengui que ha vulnerat les condicions que regeixen l’ús de la nostra pàgina web, sense que l’usuari tingui cap tipus de dret de reclamación per aquest tipus d’accions. Així mateix, es reserva el dret d’exercir les accions legals oportunes contra aquells que vulnerin les presents condicions generals d’ús, acceptant l’usuari que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una renúncia formal de les mateixes, pertanyent aquestes vigents fins els terminis legals de prescripció de les infraccions.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Les dades de caràcter personal que es recullin a través de la pagina web només són utilitzades a efectes de respondre les seves preguntes i/o facilitar-li la informació sol·licitada, prestar els serveis sol·licitats i procedir amb la facturació dels mateixos. L’enviament de les dades personales constitueix el consentiment exprés al tractament de les mateixes, tot i que amb caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Assessoria pagès SL es reserva el dret a decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que ens ocasioni a nosaltres o a qualsevol tercer per omplir els formularis amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades o amb dades de tercers.

Les seves dades seran ubicades a fitxers titularitat d’Assessoria Pagès SL. Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a Plaça del Doctor Rovira, núm. 4 1er pis, 17820 Banyoles, aportant còpia del seu document nacional d’identitat o passaport.

L’informem també que en cas de recepció del seu currículum vitae les seves dades s’incorporaran als nostres fitxers amb la finalitat de dur a terme processos de selecció de personal presents i futurs.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Queda prohibit qualsevol ús de tots els continguts de la pàgina web, concretament sobre els textos, dissenys i codi font, sense l’autorització expressa dels seus titulars. Qualsevol ús no permès serà degudament perseguit pels legítims propietaris.

El titular de la pàgina web no es fa responsable dels continguts als que es dirigeixin els enllaços ubicats en aquesta, segons el que estableix l’article 17 de la LSSICE.

VIGÈNCIA DE LES CONDICIONS GENERALS D’ACCÉS A LA WEB

Les presents condicions generals d’ús han sigut modificades en data 09/12/2016.

Per qualsevol qüestió respecte les condicions d’ús de la nostra pàgina web, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de les dades indicades més amunt.