Especialistes en l'assessoria integral a empreses i particulars

Qui som?

L’Assessoria Pagès, despatx d’advocats, es va fundar l’any 1977 pel senyor Pere Pagès i Garcia, graduat social, havent evolucionat des de llavors amb la incorporació de diversos professionals especialitzats en els àmbits de l’assessorament jurídic, laboral, tributari i financer. Així, després de molts anys exercint com advocats i proporcionant amb remarcable èxit serveis legals a clients de tots els àmbits i sectors de la província de Girona, l’Assessoria Pagès s’ha configurat com un despatx d’advocats i economistes multidisciplinar, que té com a objectiu primordial oferir un servei de rigor, implicació, valor afegit i tracte personalitzat.

El nostre despax d’advocats està organitzat sobre tres pilars bàsics de l’assessorament a persones i societats, l’assessorament jurídic, el laboral i el fiscal. En base als mateixos, oferim un servei integral a tot tipus de clients tant de la província de Girona com de la resta de l’estat espanyol, exercint d’advocats o economistes depenent de llurs necessitats. Així mateix, dins de l’assessorament integral que oferim, el nostre equip d’advocats i economistes es coordina per oferir solucions a empreses de la província de Girona i d’arreu de l’estat espanyol, així com per ajudar-les a prendre les decisions adequades per assegurar un creixement continu i sostingut del seu negoci.

Fruit de la nostra implicació amb els clients i gràcies al tracte personalitzat que ens permet la configuració del nostre despatx d’advocats i economistes, hem anat obtenint una gran experiència que ens ha permès posicionar-nos com un despatx d’advocats de referència a la província de Girona i amb clients de reconegut prestigi a tot l’estat espanyol.

Contacti amb nosaltres

Banyoles

Telèfon
972 57 24 66
972 57 51 11

E-mail

Horari
De dilluns a divendres
> Matins de 9:00 a 14:00 h
> Tardes de 15:30 a 18:30 h

Barcelona

Telèfon
934 14 08 20

Email