Especialistes en l'assessoria integral a empreses i particulars

Filosofia

Missió

La nostra filosofia, com a despatx d’advocats orientat a prestar serveis professionals d’assessorament integral, es configura a través d’una missió, una visió i uns valors.

Com a despatx d’advocats amb varies dècades d’experiència oferint serveis d’assessorament en l’àmbit jurídic, laboral, tributari i financer, des de l’Assessoria Pagès tenim la MISSIÓ d’aportar solucions a aquelles persones i societats que creuen fermament en la conveniència de posar-se en mans de professionals amb una dilatada experiència i dedicació.

Des de l’Assessoria Pagès considerem primordial oferir un valor afegit palpable als nostres clients, fet que conté les següents implicacions en quant a la nostra forma d’enfocar l’assessorament i el tracte al client:

 • Desitgem oferir un servei MULTIDISCIPLINAR, prestar assessorament en qualsevol àmbit jurídic o econòmic als nostres clients. En base a això, a part de les matèries en què som especialistes i un despatx d’advocats de referència a la província de Girona, disposem d’una xarxa de col·laboradors que ens permet comptar amb els millors professionals en cada cas.
 • En quant a les societats a les quals prestem els nostres serveis, creiem en l’assessorament INTEGRAL, centralitzant els serveis en un sol assessor, que és qui s’implica i pren part activa en l’estratègia del client. L’especialització en els àmbits laboral, financer i tributari ens permet formar part del negoci dels nostres clients oferint SOLUCIONS, no prestant únicament serveis jurídics o financers, sinó assegurant un creixement continu i sostingut del seu negoci.
 • Pel que fa als particulars que requereixen el nostre assessorament, apostem fermament per l’EMPATIA, intentant prendre part activa en els seus problemes oferint solucions i intentant, en tot moment, posar-nos en el seu lloc com advocats o economistes. Pretenem ajudar a planificar el seu futur, tramitant la presentació d’impostos, reclamant els seus drets legítims així com gestionant qualsevol tràmit necessari per la seva vida diària, des de la renovació del carnet de conduir fins a contractar el lloguer d’una vivenda o local.
 • Sentim la necessitat de CRÉIXER per poder oferir cada vegada millors serveis als nostres clients, motiu pel qual apostem per una política de recerca constant de nous professionals líders en el seu sector, així com per la formació contínua dels nostres advocats i economistes. A l’Assessoria Pagès tenim l’obligació de renovar-nos i créixer constantment per poder acompanyar el creixement dels nostres clients així com ser capaços de trobar solucions adequades en qualsevol moment i situació.
 • Creiem fermament en la CREACIÓ DE VALOR que suposa externalitzar l’assessorament jurídic, financer i tributari per part de les empreses, permetent que els nostres clients es puguin centrar en la seva especialitat a l’oferir solucions, resoldre problemes i anticipar-nos a situacions no desitjades. L’àmplia experiència que tenim com a advocats i economistes ens configura com un directiu extern, implicat en el dia a dia i que pren part en les decisions de l’empresa.”

Visió

Sintetitzem la nostra filosofia a través d’una missió, visió i valors que defineixen la nostra empresa de serveis professionals.

Com a assessoria, tenim molt present la VISIÓ de l’empresa que volem arribar a ser. A grans trets, pretenem:

 • Ser un REFERENT a la província de Girona, com a despatx d’advocats dedicat a la prestació de serveis, utilitzant l’àmplia experiència i dedicació que atresorem per oferir als nostres clients eines suficients per acompanyar-los en el dia a dia dels seus negocis, així com per oferir solucions a les persones que requereixin els nostres serveis com advocats o economistes en qualsevol aspecte del seu dia a dia.
 • Ser una empresa líder en quant a ACTITUD. Volem diferenciar-nos de la resta de professionals per la nostra forma de fer i d’actuar. L’actitud amb la que s’afronten les necessitats dels nostres clients, la implicació i la il·lusió per cuidar de la millor forma els seus interessos, és una fita cabdal en la nostra forma de treballar.
 • Ser una empresa INTEGRADA en el negoci del client. Volem implicar-nos en el negoci o interessos particulars dels nostres clients, participant de forma activa com advocats o economistes en la presa de decisions sobre les quals la nostra experiència i coneixements poden jugar un paper clau.

Valors

Sintetitzem la nostra filosofia a través d’una missió, visió i valors que defineixen la nostra empresa de serveis professionals.

Definida la nostra missió i visió com a empresa, els nostres VALORS descriuen la forma en que desenvolupem la nostra feina, els mitjans dels que disposem per fer-ho i les premisses sobre les quals partim en la nostra actuació com a advocats o economistes.

Creiem fermament en els nostres VALORS com a avantatge competitiu. Des de fa vàries dècades que apliquem aquests valors als nostres serveis com advocats o economistes, buscant que l’assessorament integral que oferim tingui un segell característic. Com a equip professional d’advocats i economistes de referència a la província de Girona, creiem que el que ens diferencia d’altres assessors és la percepció de confiança que oferim al nostre client, la professionalitat, el tracte humà i el compromís continu.

En concret, podem resumir els nostres valors amb els següents conceptes:

 • PROXIMITAT: La nostra actitud se centra en ser propers, posar-nos en el lloc del client, amb una implicació completa en funció de les seves necessitats. Per tant, el nostre objectiu és conèixer amb detall el negoci i els interessos particulars dels nostres clients així com assumir com a propis els problemes que ens puguin plantejar per, d’aquesta manera, oferir les solucions més adequades a cada cas.
 • SOLUCIONS: els nostres clients ens necessiten per obtenir solucions, tasca a la que dediquem tot el nostre rigor professional. Oferim solucions pràctiques, ràpides i properes, lluny de grans dictàmens o teories que poc serveixen per aquest objectiu.
 • PROFESSIONALITAT: la gran capacitat dels nostres professionals permet oferir al client respostes ràpides i efectives a les seves necessitats, però sense oblidar mai el rigor i la professionalitat que s’espera d’un despatx d’advocats de referència a la província de Girona. És per això que la nostra feina es caracteritza per la màxima qualitat.
 • CREIXEMENT CONTINU: progressem per créixer amb els nostres clients. Sabem que a mesura que el negoci dels nostres clients evoluciona, augmenta la necessitat d’assessorament i recerca de solucions, pel que, constantment, estem buscant nous professionals, nous àmbits de treball i noves col·laboracions tant amb altres advocats, economistes o professionals de l’àmbit que sigui necessari.
 • MILLORA CONTÍNUA: creiem fermament en la formació contínua dels nostres professionals. En un món tant variable com el jurídic, els professionals que integren la nostra empresa s’han de preocupar constantment per actualitzar els seus coneixements i millorar les solucions ofertes als clients. L’aprenentatge i la formació contínua són el nostre motor de creixement.

 

Contacti amb nosaltres

Banyoles

Telèfon
972 57 24 66
972 57 51 11

E-mail

Horari
De dilluns a divendres
> Matins de 9:00 a 14:00 h
> Tardes de 15:30 a 18:30 h

Barcelona

Telèfon
934 14 08 20

Email

abogados Banyoles