El despatx

L'Assessoria Pags va ser fundada el 1977 pel senyor Pere Pags i Garcia. Des de llavors ha evolucionat amb la incorporaci de diversos professionals especialitzats en els mbits de l'assessorament jurdic, laboral, tributari i financer.

Veure ms

Especialistes en l'assessoria integral a empreses i particulars

Novetats

Consulta la pgina dactualitat i notcies

Les nostres oficines

Les nostres oficines estan a Banyoles (Girona) i Barcelona i tenim clients tant en l’àmbit nacional com internacional.

Oficines a Banyoles

Oficines a Barcelona

rees de prctica

Laboral
L'assessorament laboral s l'origen de la nostra assessoria i l'rea de prctica que tradicionalment ens ha diferenciat de la resta d'assessories professionals. A l'Assessoria Pags els professionals dedicats a l'assessorament laboral coordinen la seva activitat amb la resta d'rees professionals de la firma, oferint al client un assessorament integral que permet contemplar els problemes des de tots els punts de vista.

Veure ms

Fiscal
L'rea fiscal t com objectiu mantenir un contacte directe amb l'empesa i els empresaris, establir uns canals d'informaci personalitzats amb els clients i oferir un assessorament permanent de totes les obligacions tributries per planificar-les tot optimitzant-ne el cost.

Veure ms

Comptable
L'rea comptable t com a objectiu ajudar a l'empresa en la confecci de la comptabilitat, a interpretar i analitzar la informaci comptable aix com assessorar contnuament sobre la normativa vigent.

Veure ms

Mercantil societari
En l'rea mercantil s'ofereix assessorament i informaci dels aspectes legals en societats, contractaci i activitats empresarials i professionals, aix com un ventall molt ampli de serveis.

Veure ms

Assegurances
Dins de la voluntat de l'Assessoria Pags d'oferir un servei integral i multidisciplinar, es va considerar oport crear una nova societat dedicada a tots els temes d'assegurana tant a particulars com a empreses.

Veure ms

Gestió patrimonial
Dins de l'assessorament integral que oferim als nostres clients, l'assessorament financer s una part primordial dins de la finalitat de l'Assessoria Pags de participar de forma activa en el negoci o interessos particulars dels nostres clients.

Veure ms