Especialistes en l'assessoria integral a empreses i particulars

35 anys de l’Assessoria Pagès a Banyoles

L’any 1977, davant del creixement que estava experimentant la vida industrial i agrícola a la província de Girona, el senyor Pere Pagès i Garcia decidí obrir una petita oficina a la cèntrica Plaça dels Turers de Banyoles, en un local de lloguer i amb només dos treballadors. La idea inicial fou ajudar i prestar assessorament com advocats a empreses establertes com a petits empresaris que, contagiats pel creixement econòmic de la província de Girona, decidissin iniciar una aventura empresarial.

Anys enrere, el senyor Pere Pagès i Garcia havia obtingut un notori reconeixement a la comarca del Gironès per tasques fortament lligades a temes socials i d’assessorament a empreses, ocupant càrrecs de distingit renom en l’àmbit laboral i, en gran part, relacionats amb el col·lectiu agrícola de la província de Girona. En base a aquest reconeixement, aviat moltes de les empreses més importants de la província de Girona van sol·licitar la seva ajuda i, fruit de la confiança i professionalitat que l’Assessoria Pagès oferia, encara ara, més de tres dècades després, segueixen com a clients de l’Assessoria Pagès.

Com a resultat del creixement de l’economia a Girona i de les empreses a les quals l’Assessoria Pagès prestava els seus serveis com advocats i economistes, es va anar augmentant progressivament la plantilla de professionals, incorporant, entre altres, els fills del fundador i actuals socis Isabel Pagès i Heras, advocada i economista, i Francesc Xavier Pagès i Heras, advocat. Així mateix, s’abandonà el petit despatx de la Plaça dels Turers i les noves oficines de l’Assessoria Pagès es van instal·lar al número 9 del Carrer Àlvarez de Castro, just al centre de Banyoles.

Les noves opcions que oferia un despatx més ampli, de dos pisos, van permetre seguir ampliant la plantilla d’advocats i economistes i començar a col·laborar amb empreses no només d’àmbit local, sinó també d’àmbit estatal.

A partir d’aquí, amb un projecte consolidat d’assessorament a empreses i amb una cartera de clients que comptava tant amb petites i mitjanes empreses com amb multinacionals d’àmbit estatal, s’inicià el projecte de construcció de la nova seu junt amb la col·laboració professional del dissenyador d’interiors Lluís Pau (Estudi IDP, Barcelona).

Les noves oficines s’inauguraren l’any 2006, a la cèntrica Plaça del Doctor Rovira, de Banyoles, i s’han configurat com un espai adaptat als nous temps, modern i organitzat de forma multidisciplinar, plenament adaptat per poder oferir els nostres serveis de la forma més còmoda i eficient.

 

Contacti amb nosaltres

Banyoles

Telèfon
972 57 24 66
972 57 51 11

E-mail

Horari
De dilluns a divendres
> Matins de 9:00 a 14:00 h
> Tardes de 15:30 a 18:30 h

Barcelona

Telèfon
934 14 08 20

Email