Pere Espar Pagès

Associat

Ha cursat en Dret (2008) i Administració i Direcció d’Empreses (2010) per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, llicenciant-se amb el millor expedient acadèmic de la promoció de la doble llicenciatura 2004-2010.

Advocat, col·legiat nº 35.911 de l’I·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Especialitzat en Dret Fiscal i Comptable, Dret Laboral, Seguretat Social i gestió patrimonial.

Incorporat a la firma el 2013, després de 4 anys al departament fiscal del despatx J&A Garrigues y Asesores Tributarios (2009-2013), firma líder a l’estat espanyol i condecorat amb els més prestigiosos premis tant a nivell estatal com europeu. A J&A Garrigues y Asesores Tributarios va cursar el Máster Executive en Derecho Empresarial del Centre d’Estudis Garrigues, especialitzat en l’assessorament empresarial i financer i impartit per professionals del Dret de tots els àmbits junt amb professors de la Harvard Lay School.

Ha cursat, a més, el Màster en Dret Laboral i de la Seguretat Social, impartit per l’IDEC-Universitat Pompeu Fabra (2013-2015) i el Màster en Gestió Laboral de l’Activitat Internacional d’Empreses i Treballadors, a la Universitat de Girona (2015-2016).

Durant la seva carrera professional ha dut a terme diverses tasques professionals relacionades amb el món jurídic, d’entre les quals destaquen les següents:

    • Va ser seleccionat entre els professionals del despatx J&A Garrigues y Asesores Tributarios per impartir classes de Dret Tributari als professionals de nova incorporació (2012).
    • Li va ser atorgada la beca de col·laboració al Departament de Dret financer i tributari de la Universitat Pompeu Fabra, permetent-li participar activament en la preparació com a professor de les assignatures de dret financer i tributari.